Vasile Miriuţă: Deac nu e convocat la naţională probabil pentru că joacă la CFR

Vasile Miriuţă: Deac nu e convocat la naţională probabil pentru că joacă la CFR
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, e de părere că jucătorii feroviari sunt dezavantajaţi în momentul în care se pune problema convocărilor la echipa naţională.

În acest sens tehnicianul crede că mijlocaşul Ciprian Deac ar merita să fie chemat la echipa naţională, dar acest lucru nu se va întâmpla deoarece îmbracă tricoul "alb-vişiniu" 

"Eu am mai spus-o că merită. Părerea mea că la ora actuală este mai în formă ca alţi jucători convocaţi. Asta e părerea mea personală şi merită să fie acolo. Probabil că joacă la CFR şi nu joacă în altă poarte de aceea nu e convocat. Probabil că dacă juca la Steaua sau în altă parte era convocat. Şi Gabi Mureşan a jucat foarte bine şi a fost convocat de câteva ori doar", a spus Miriuţă.

În ceea ce priveşte partida contra Petrolul antrenorul celor din Gruia s-ar mulţumi şi cu o remiză.

"E o echipă foarte bună pentru campionatul României. Sunt pe primul loc. Dacă sunt pe primul loc înseamnă că merită. Un lot bun, un antrenor bun, joacă bine, un meci greu.  Nu ştiu dacă vor simţi oboseală pentru că au un lot mare, au dubluri pe posturi, păcat că nu s-au calificat. Credeţi că ar fi o surpriză dacă am câştiga acolo? Suntem o echipă în creştere, jucătorii au mare încredere în ei, cu toate că ştim că ne va fi foarte greu pentru că Petrolul joacă foarte bine acasă. Au jucători care pot decide meciul de unul singur, dar suntem încrezători. Nu vom merge ca mielul la tăiere. Nu ştiu dacă se va schimba obiectivul dacă vom învinge.O remiză ar fi bună, o victorie excelentă", a explicat Miriuţă.

Referitor la problemele financiare, Miriuţă a recunoscut că acestea există, dar speră într-o rezolvare cât mai rapidă a lor.

"Într-adevăr sunt restanţe, ăsta e adevărul. Eu şi jucătorii ne dorim să se reozva cât mai repede aceste mici probleme. Avem încredere în conducere că vor face tot posibilul să se rezolve aceste probleme cât mai repede, cu toate că eu ştiu foarte bie că nu le este uşor", a încheiat Miriuţă.

Transferul mijlocaşului Djocovic nu s-a mai realizat deoarece a preferat transferul la Livorno echipă de serie B din Italia

 

Comenteaza