Vasile Miriuţă: Doresc ca “U” Cluj să rămână în Liga I. Ce spune de plafonul salarial

Vasile Miriuţă: Doresc ca “U” Cluj să rămână în Liga I. Ce spune de plafonul salarial
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Vasile Miriuţă, e de părere că ar fi mai bine pentru oraş ca Universitatea Cluj să rămână în prima ligă fotbalistică a ţării, deoarece are mulţi prieteni "U"-işti, iar echipa are suporteri fantastici.

 

Antrenorul lui CFR, Vasile Miriuţă, s-a bucurat luni seara şi pentru victoria Universităţii, cu Corona.

”Ei au bătut acuma cu 2-0. E bine. Îmi doresc, eu personal, să rămână. Am foarte mulţi prieteni "U"-işti. Merită. Are suporteri fantastici. Chiar le doresc să rămână, pentru că e bine să aibă oraşul două echipe. E mai bine, părerea mea”, a spus Miriuţă.

Referitor la partida câştigată cu 1-0 contra echipei FC Braşov, Miriuţă a ţinut să îşi felicite jucătorii, care în ciuda problemelor financiare, au tratat partida cu seriozitate.

"Nu prea avem prea mult timp să ne bucurăm Trebuie să pregătim cu cea mai mare seriozitate meciul de joi seara şi să îl câştigăm. A executat Negruţ. Îmi pare rău că n-a marcat, dar Sergiu a făcut un joc bun. Importantă e victoria, chiar dacă s-a ratat 11 metri şi acele ocazii. Indiferent de greutăţile pe care le avem, ei au înţeles acest lucru. Ţin să îi felicit încă odată".

 8.000 de euro e un salariu bun

 În ceea ce priveşte plafonul salarial pentru sezonul viitor, stabilit de patronul Arpad Paszkany, tehnicianul CFR-ului îl consideră un salariu bun pe vremurile de criză.  

”Părerea mea că 8.000 de euro nu e un salariu de aruncat pe criza asta. E un salariu bun. Asta dacă se vor da şi nişte bonusuri, pentru că în ziua de astăzi peste tot se plăteşte performanţa. La problemele pe care le avem, ar fi ca şi cum am câştiga campionatul, pentru că nu e uşor ca de patru luni de zile aceşti băieţi să nu-şi primească banii. E greu să lucrezi cu ei zi de zi. E foarte greu să îi motivezi. Ţin să îi felicit pentru că au dat dovadă de caracter”, a încheiat Miriuţă.  

 Mihai Medan

Etichete
Comenteaza