Foto Vasile Mogoș, o nouă dovadă de atașament pentru echipa națională. Ce și-a tatuat jucătorul CFR-ului

Vasile Mogoș, o nouă dovadă de atașament pentru echipa națională. Ce și-a tatuat jucătorul CFR-ului
| Foto: uefa.com

Fundașul formației din Gruia a ales să marcheze printr-un tatuaj prezența la EURO 2024.

În timpul turneului final, Vasile Mogoș a făcut o serie de declarații prin care își arăta atașamentul față de România și față de echipa națională din care face parte.

"Cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul. M-aș arunca de pe pod pentru națională. Mi-am dorit de mic să ajung aici, dar nu m-am gândit... să ajungi la națională, să joci la un turneu final... visul cel mai mare al unui copil.

Aș face orice pentru națională. Sunt foarte norocos să fiu aici, știu foarte bine colegii mei cum sunt făcut. O să fac tot pentru națională", spunea atunci Mogoș.

Revenit din Germania, fundașul CFR-ului continuă să își dovedească iubirea pentru naționala României și a decis să își facă un tatuaj special. Jucătorul în vârstă de 31 de ani și-a scris "Generația de suflet" pe piept, în dreptul inimii.

Vasile Mogoș, o nouă dovadă de atașament pentru echipa națională. Ce și-a tatuat jucătorul CFR-ului

foto: Instagram 

Vasile Mogoș a debutat la echipa națională în 2019, iar la EURO 2024 a fost titular în optimile de finală contra Olandei, dar a fost nevoit să părăsească terenul în prima repriză în urmă unei intrări dure a lui Denzel Dumfries.

Comenteaza