Vătăjelu i-a pus gând rău lui Dinamo: "În deplasare suntem foarte buni, sperăm să o ținem tot așa"

Vătăjelu i-a pus gând rău lui Dinamo: "În deplasare suntem foarte buni, sperăm să o ținem tot așa"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul își dorește ca seria de invincibilitate a Universității Cluj departe de casă să continue și la meciul cu penultima clasată.

După calificarea fără emoții în sferturile de finală ale Cupei României, "studenții" revin la duelurile din Superligă, unde îi așteaptă un duel cu Dinamo. Chiar dacă trupa din capitală e penultima clasată, Bogdan Vătăjelu se așteaptă la un duel complicat, însă își dorește ca seria bună din deplasare să continue. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Trecem printr-o perioadă foarte bună. Am avut și jocuri foarte grele, cu Rapid, cu Craiova. Chiar și meciul de Cupă nu a fost ușor. Ne așteaptă un meci cu o echipă care chiar dacă e în subsolul clasamentului cred că a jucat foarte bine. Cred că vom avea un meci foarte greu, ei vor încerca să scoată puncte.

Noi avem încredere și vom merge să luăm cele trei puncte. Întotdeauna când vine un nou antrenor e un așa zis șoc la echipă. Se schimbă anumite principii, poate și sistemul de joc. E o echipă cu potențial, dar sperăm să își revină după meciul cu noi. În deplasare suntem foarte buni, sperăm să o ținem tot așa.

Mai avem trei meciuri până la finalul anului și ne dorim, dacă e posibil, să luăm toate punctele. Trebuie să fim cum am fost până acum în deplasare, ne-a mers bine și acum începem să ne cunoaștem și mai bine între noi. Cred că toată lumea e pregătită și așteptăm cu nerăbdare meciul.

E o senzație plăcută să fim în primele 6. Nu ascundem că ne dorim acest lucru, dar trebuie să ne gândim că mai este un drum lung. Cred că de la locul 13 la locul 6 e diferență de 3-4 puncte", a declarat fundașul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo se va disputa luni, 11 decembrie, de la 20:45. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Dinamo!

Comenteaza