Vești bune pentru "feroviari". Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie

Vești bune pentru "feroviari". Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Adversara campioanei României din primăvara europeană a suferit la capitolul rezultate în ultimele meciuri.

Dacă CFR Cluj a început bine anul, cu două succese și a suferit doar un eșec în fața FCSB-ului, Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie. Adversara "feroviarilor" din play-off-ul UEFA Conference League a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din Serie A cu Hellas Verona.

Acestui rezultat i se aduagă înfrângere din sferturile de finală ale Cupei Italiei, scor 0-1 cu Juventus și un alt 1-1 înregistrat pe teren propriu, în fața Fiorentinei. Totodată, îngrijorător pentru romani este faptul că ultimele trei adversare sunt formații care trec la rândul lor prin perioade nefaste.

În partida cu Hellas Verona disputată luni seară, Pedro a deschis scorul chiar înainte de pauză, însă Ngonge a egalat la șase minute de la reluare, iar trupa din capitala Italiei a obținut un singur punct.

Echipa de start a celor de la Lazio în meciul cu Hellas Verona:

Provedel - Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic - Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Zaccagni. Au mai evoluat: Vecino și Felipe Anderson.

Cu toate acestea, trupa condusă de Maurizio Sarri se menține în lupta pentru locurile de UEFA Champions League. După 21 de etape, Lazio a acumulat 39 de puncte și ocupă poziția a 4-a în Serie A.

Partida tur dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa la Roma, joi, 16 februarie, de la 22:00. 

Comenteaza