Video Foto Vești bune pentru iubitorii tenisului. Simona Halep revine la Transylvania Open

Vești bune pentru iubitorii tenisului. Simona Halep revine la Transylvania Open
| Foto: Transylvania Open

Fostul lider mondial va juca din nou la turneul WTA 250 care se desfășoară la Cluj-Napoca. 

Simona Halep, cea mai iubită jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a confirmat prezența sa la Transylvania Open WTA 250, care se va desfășura între 1 și 9 februarie 2025, la BTarena din Cluj-Napoca. Simona Halep, un simbol al sportului românesc și una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuitul WTA, a anunțat cu entuziasm că va participa la ediția de anul viitor.

Simona Halep: ”Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!”

Fanii tenisului vor avea în sfârșit ocazia să o vadă pe Simona Halep în acțiune la Cluj-Napoca, după ce, din cauza restricțiilor pandemice, nu au putut fi prezenți la prima ediție a Transylvania Open din 2021.

Atunci, Simona a ajuns în finala jucată cu Anett Kontaveit, o primă ediție a turneului încărcată de emoții puternice atât pentru Simona, cât și pentru fanii care au urmărit meciul de acasă. De data aceasta, in 2025 ei o vor putea susține live, din tribune.

Pe lângă prezența Simonei Halep, alte jucătoare românce de top precum Ana Bogdan, finalista ultimei ediții a turneului, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, au confirmat participarea la Transylvania Open 2025.

Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA 250: „Este nemaipomenit că Simona Halep va reveni la Transylvania Open! Alături de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, avem o listă impresionantă de jucătoare care vor face ca Transylvania Open 2025 să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România!”

Vești bune pentru iubitorii tenisului. Simona Halep revine la Transylvania Open

Bilete early bird și opțiuni Half-Day pentru sesiunile de seară

Biletele early bird pentru Transylvania Open 2025 vor fi disponibile începând de miercuri, 2 octombrie 2024, ora 14:00, și pot fi achiziționate online, de pe site-ul oficial transylvaniaopen.ro. O noutate pentru această ediție este introducerea biletelor Half-Day, pentru sesiunile de seară, disponibile de luni până joi, începând cu ora 17:00. Această inițiativă le permite fanilor care nu pot participa întreaga zi să se bucure de meciurile de seară, într-o atmosferă electrizantă.

Prețurile pentru biletele early bird sunt foarte accesibile, începând de la 45 de lei pentru biletele Full-Day în primele zile ale turneului și 35 de lei pentru biletele Half-Day. Pentru meciurile din sferturi, semifinale și finala turneului, care vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică, vor fi disponibile doar bilete Full-Day, prețurile speciale ajungând până la 145 de lei pentru finala din 9 februarie.

Ca și în anii precedenți, accesul în zilele de calificări va fi gratuit, însă este necesar un bilet cu valoare 0, care poate fi obținut de pe site-ul oficial al turneului, în luna ianuarie a anului viitor.

Cea mai recentă ediție a Transylvania Open a avut loc în sala polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, între 3-11 februarie 2024. Meciurile s-au jucat indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. În total, 32 de jucătoare au concurat la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 250.000$.

Câștigătoarea marelui trofeu din acest an a fost Karolina Pliskova, fost lider mondial și cap de afiș al turneului din Cluj-Napoca. Ea a jucat finala cu Ana Bogdan, favorita numărul 8 a competiției.

Comenteaza