Veşti bune pentru “U” Mobitelco: Silvăşan revine sâmbătă pe parchet

Veşti bune pentru “U” Mobitelco: Silvăşan revine sâmbătă pe parchet
Căpitanul campioanei “U” Mobitelco, Mihai Silvăşan (foto), a trecut cu brio peste perioada de recuperare, iar astăzi va disputa primul meci oficial după o pauză de trei luni.

"Studenţii" vor primi vizita ocupantei locului 12, Dinamo Bucureşti, în penultima partidă înaintea startului play-off-ului Diviziei A la baschet. Întâlnirea va începe la ora 17:00.

Play-off-ul bate la uşă, iar "U" Mobitelco şi-a recuperat deja doi dintre jucătorii accidentaţi la finele anului trecut. După Paul Chetreanu, care a evoluat în ultimele minute ale meciului câştigat runda trecută în fieful lui SCM Craiova (71-90), azi va fi rândul căpitanului Silvăşan să revină pe parchetul sălii sporturilor, ce-i drept împotriva unui adversar copleşit de probleme interne. "Din păcate, Dinamo nu este în efectiv complet, a renunţat la jucătorii străini. Mi se pare lipsă de respect pentru această competiţie ceea ce au făcut oficialii de la Dinamo. În ceea ce ne priveşte, în acest meci îi vom folosi mai mult pe jucătorii tineri. De asemenea, va reveni şi Mihai Silvăşan în teren", a declarat Marcel Ţenter, tehnicianul campioanei, pentru site-ul oficial al clubului.

Contactat de ZIUA de CLUJ, baschetbalistul a subliniat că nu este complet refăcut din punct de vedere fizic, dar cu toate acestea este apt de joc. Totodată, el a admis că întâlnirea de astăzi se doreşte a fi un antrenament cu public pentru cea de la mijlocul săptămânii viitoare, când "U" Mobitelco va încheia sezonul regulat pe terenul formaţiei CSU Sibiu. "Din punct de vedere medical sunt pregătit, dar din punct de vedere fizic mai am de muncă. Probabil voi evolua mâine (azi - n. red.) câteva minute. Meciul cu Dinamo nu poate fi numit un meci, va fi mai mult un antrenament. Ne gândim la întâlnirea de miercurea viitoare cu CSU Sibiu. Nu ştiu dacă problemele celor de la Dinamo sunt reale sau şi le-au făcut cu mâna lor, mă interesează mai puţin", a afirmat baschetbalistul. Diagnosticat cu discopatie lombară, Silvăşan a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce la sfârşitul anului trecut s-a accidentat chiar acasă.

 

 

Comenteaza