Victoria, obiectivul "feroviarilor" în meciul cu CS U Craiova: "Jucăm acasă și vrem să facem un meci bun"

Victoria, obiectivul "feroviarilor" în meciul cu CS U Craiova: "Jucăm acasă și vrem să facem un meci bun"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Andrea Mandorlini, antrenorul formației din Gruia a prefațat jocul din runda cu numărul 3 a sezonului regulat din Superligă.

După remiza cu Adana Demirspor, CFR Cluj are parte de un nou meci tare, împotriva uneia dintre formațiile cu care se va lupta pentru un loc în play-off. În Gruia sosește CS U Craiova, echipă ce a schimbat antrenorul după primele două runde.

Chiar dacă rivala sa de duminică are un nou antrenor, Andrea Mandorlini e cu gândul doar la elevii săi și modul în care ei ar putea fi recuperați pentru a fi la cel mai înalt nivel la jocul contra oltenilor. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Urmează o nouă provocare. Întâlnim o echipă care și-a schimbat antrenorul. Sper să reușim să recuperăm jucătorii din punct de vedere al energiei. Timpul e puțin, iar atunci când joci din trei în trei zile e greu.

Mă gândesc în primul rând la noi, vrem să ne îmbunătățim jocul. Au schimbat antrenorul, dar el a mai fost acolo recent. Cunoaște jucătorii, cunoaște clubul. Noi jucăm acasă și vrem să facem un meci bun. CFR trebuie să dea totul și va da totul pentru a câștiga mâine", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa duminică, de la 21:30, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Universitatea Craiova!

Comenteaza