Victorie chinuită în Gruia. CFR Cluj a marcat la ultima fază deși a avut doi oameni în plus o întreagă repriză

Victorie chinuită în Gruia. CFR Cluj a marcat la ultima fază deși a avut doi oameni în plus o întreagă repriză
| Foto: facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" au învins greu Sepsi OSK, scor 2-1, deși trupa din Sfântu Gheorghe a jucat jumătate de meci cu doi oameni mai puțin.

Clujenii au început cum nu se poate mai bine meciul, cu un gol marcat repede din specialitatea casei, faza fixă. Deac a centrat din corner, Muhar s-a înălțat peste apărarea adversă și a trimis cu capul în plasă (6). Au urmat momente de echilibru, însă minutul 20 avea să aducă egalarea din partea oaspeților. După reluărilor VAR, centralul Bîrsan a dictat penalty pentru Sepsi OSK, în urma unui fault comis de Fică. Alimi s-a îndreptat sigur pe el spre minge și l-a învins pe Sava (20).

Imediat, covăsnenii aveau să rămână în inferioritate numerică, după ce Oroian a primit al doilea cartonaș galben (21). CFR Cluj a dominat jocul până la finalul reprizei, chiar dacă nu a mai reușit să creeze pericol la poarta adversă. Mai mult, misiunea "feroviarilor" avea să fie ușurată și mai mult în prelungirile primei părți, când Florin Ștefan a fost și el eliminat după ce l-a blocat pe Peter Michael, care ar fi scăpat singur spre poartă (45+2). Așadar, scorul pauzei în Gruia a fost 1-1.

CFR a început bine și actul secund, cu o lovitură de cap trimisă de Michael direct în brațele lui Niczuly (46). În minutele ce au urmat a fost un adevărat asediu la poarta oaspeților, care a culminat cu șutul în bară al lui Otele (57). Sepsi OSK a renunțat complet la orice intenție ofensivă, iar jucătorii lui Storck au tras de timp cu fiecare ocazie.

În schimb, clujenilor le-a lipsit luciditatea în fața porții, iar Niczuly a făcut adevărate minuni, așa cum s-a întâmplat în minutul 69, când a reușit o paradă superbă în fața lui Avounou. Jocul părea că se îndreaptă spre o remiză, dar la finalul celor 6 minute de prelungiri, Muhar a marcat din nou și a adus bucuria și cele 3 puncte în Gruia.

Comenteaza