Victorie clară pentru „U" Jolidon în faţa Zalăului

Victorie clară pentru „U
"U" Jolidon s-a impus cu 25-20 (13-10) în faţa formaţiei HC Zalău, iar performera meciului a fost căpitanul "studentelor", Mihaela Ani Senocico, autoare a 12 goluri.

"Studentele" au dominat partida de la început, au intrat în avantaj la pauză (13-10), şi s-au distanţat în partea a doua, câştigând cu 25-20. Mihaela Ani-Senocico a fost cea mai bună de pe teren şi a înscris 12 goluri, având o evoluţie entuziasmantă. „Un meci "U" Jolidon - HC Zalău a fost şi va fi mereu unul încrâncenat, indiferent de caracterul oficial sau amical. A fost un meci între două echipe care se luptă pentru calificarea în play-off şi, sincer, îmi doresc ca la finalul campionatului, atât noi, cât şi HC Zalău să ne calificăm în play-off. În astfel de meciuri nu există favorită şi nici o echipă nu porneşte cu prima şansă, tocmai de aceea victoria noastră este cu atât mai specială", a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al echipei "U" Jolidon. În urma acestui succes , "U" Jolidon a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 21 de puncte, cu unul mai puţin decât ocupanta locului 3, Dunărea Brăila.

Antrenorul Horaţiu Paşca a mizat pe următoarea distribuţie: Cluj: Ana-Maria Măzăreanu, Cristina Enache - Mihaela Ani-Senocico (12 goluri), Ştefania Florea , Cristina Laslo (3), Florina Maria Chintoan (2), Simona Vintilă (1), Andreea Tetean (1), Laura Popa şi Irina Ivan.

În următoarea etapă „U" Jolidon va evolua în deplasare la Corona Braşov, într- o partidă din cadrul etapei a XIV-a, programată sâmbătă.

Etichete
Comenteaza