Victorie de serviciu: „U” BT Mobitelco a făcut scor cu „lanterna” Farul Constanţa

Victorie de serviciu: „U” BT Mobitelco a făcut scor cu „lanterna” Farul Constanţa
Într-o partidă care trebuia să se dispute în ultima etapă a turului, dar care a fost devansată pentru azi, la cererea constănţenilor, „U” BT Mobitelco a învins pe Farul, cu scorul de 102 la 61. Meciul s-a jucat la ora 12:00, una neobişnuită, pe teren neutru, la Bucureşti.

La fel ca şi la partida de la Piteşti, pierdută de clujeni cu BCM, Josh Sparks a fost principalul marcator al echipei lui Dorin Pintea. Americanul şi-a trecut în cont 22 de puncte şi opt recuperări, fiind urmat în statistici de Silvăşan (14), Kuti Nandor , Lalovic şi Pogăcean, fiecare cu zece puncte. De altfel, într-un meci în care s-a pus doar problema rezultatului final, având în vedere că Farul e ultima clasată şi joacă fără baschetbalişti străini, Pintea a rulat tot lotul. Singurul care nu a evoluat a fost Branko Cuic, sârbul acuzând probleme la spate în timpul meciului de la Piteşti, motiv pentru care a fost trimis la Cluj pentru analize. „A fost un meci bun de verificare pentru juniori, am rulat întreg lotul, iar titularii au evoluat doar 10-15 minute. Sunt mulţumit în parte de juniori, dar nu suficient, pentru că nu au depus tot efortul în acest meci", a spus Pintea.

„U" se află pe locul trei în Liga Naţională de Baschet, cu 15 puncte, la o lungime în spatele liderului CSM Oradea, bihorenii având şi ei o partidă în plus faţă de restul echipelor din Liga Naţională. Pe doi e surpriza CSU Sibiu, tot cu 15 puncte, în timp ce campioana CSU Ploieşti ocupă locul patru, cu acelaşi număr de puncte. Următoarea partidă a „U" BT Mobitelco se va juca luni, de la ora 18:45, când în Sala Sporturilor „Horia Demian" va veni BC Timişoara.

Etichete
Comenteaza