Victorie importantă pentru baschetbalistele Universității la Galați

Victorie importantă pentru baschetbalistele Universității la Galați
Clujencele s-au impus cu 71-60 în fața lui Phoenix Galați, sâmbătă seara, în etapa cu numărul 12 din Liga Națională de baschet feminin.

Scorurile înregistrate în cele patru sferturi au fost 18-20, 19-12, 19-8 și 15-20. Taneisha Harrison a înscris cele mai multe puncte pentru "studente" (18), urmată de Chelsea Davis (17), Andra Mandache (15), Gabriela Irimia (15), Zahna Medley (5) și Bianca Voica (1).

Pentru formația de la malul Dunării au marcat Shanice Ann Steenholdt (20), Erica Covile (9), Jeanette Jackson (9), Katharine Rutan (9), Bianca Fota (8), Alexandra Dumitrache (4) și Andreea Crețu (1).

În urma acestui succes, "U" Cluj urcă pe locul secund în Liga Națională, cu 21 puncte, 9 victorii și 3 înfrângeri. Rezultatul de sâmbătă întrerupe, de asemenea, seria negativă din ultimele două runde, când echipa lui Petricevic a pierdut duelurile cu BC Mureș și ICIM Arad. De partea cealaltă, Phoenix Galați ocupă locul 5, cu 19 puncte, 7 victorii și 5 eșecuri.

Etapa viitoare, clujencele vor evolua pe teren străin cu Olimpia Brașov, iar gruparea moldoveană va juca în deplasare cu CSM Târgoviște.

 

Comenteaza