Victorie pentru CFR Cluj. Echipa va evolua în Conference League după meciul cu Farul Constanţa

Victorie pentru CFR Cluj. Echipa va evolua în Conference League după meciul cu Farul Constanţa

CFR Cluj a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Farul Constanţa, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

Grație acestei victorii, echipa antrenată de Dan Petrescu se califică direct în preliminariile Conference League, asigurându-și locul doi în campionat.

Clujenii au avut nevoie de această victorie pentru a fi siguri de locul secund în clasament și au început meciul cu un atac agresiv.

Dominând jocul de la început până la final, CFR Cluj a demonstrat o formă excelentă sub conducerea lui Dan Petrescu, care a revenit recent pe banca tehnică.

În ultimele etape, echipa „feroviarilor” a arătat o serie de performanțe impresionante. În penultima etapă, CFR Cluj a învins campioana României, FCSB, cu 1-0.

De asemenea, clujenii au reușit o victorie în Gruia împotriva Rapidului București, cu scorul de 3-2. Ultima înfrângere a echipei clujene a fost în fața Farului Constanța, scor 5-1, dar sâmbătă seara au reușit să răzbune această înfrângere cu un rezultat convingător.

Performanța echipei CFR Cluj sub conducerea lui Dan Petrescu reconfirmă statutul clubului ca o forță în fotbalul românesc și oferă suporterilor speranțe pentru parcursul în competițiile europene.

Calificarea în preliminariile Conference League deschide noi oportunități pentru echipa clujeană de a-și demonstra valoarea pe scena internațională.

Dan Petrescu și echipa sa își îndreaptă acum atenția către pregătirea pentru preliminariile Conference League, unde vor căuta să continue seria de succese și să avanseze cât mai departe în competiție.

Comenteaza