Victorie pentru CFR în meciul cu FC Argeș. Campioana și-a refăcut moralul înaintea returului cu Lazio

Victorie pentru CFR în meciul cu FC Argeș. Campioana și-a refăcut moralul înaintea returului cu Lazio
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a câștigat în runda cu numărul 26 a sezonului regulat, scor 3-1.

Campioana a început perfect jocul de pe teren propriu, iar Ciprian Deac a deschis scorul încă din minutul 2, ajutat și de devierea lui Rizzi. "Feroviarii" au dominat categoric partida, având în față un adversar care a ieșit de puține ori din propria jumătate. Mai mult, după jumătatea reprizei, Camora a centrat bine la colțul lung, unde a apărut Janga și a majorat diferența (25).

Deși au redus din turație, clujenii au avut în continuare posesie, dar au ajuns mai greu la poarta piteștenilor. Totuși, în finalul primei părți, Malele a punctat contra fostei sale echipe, dar reușita a fost anulată după analiza VAR (45). Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

După revenirea de la vestiare, în jocul elevilor lui Dan Petrescu a părut că se instalează relaxarea. Campioana nu a avut aceeași consistență în ofensivă, iar oaspeții au avansat în jumătatea clujeană. Chiar dacă Muhar a avut o ocazie bună după o oră de joc, când a fost blocat de Micu (60), piteștenii au fost cei care au modificat tabela.

Jakolis a centrat din flancul drept, Kolinger a intervenit, dar a trimis în proprie poartă (61). Forcing-ul celor de la FC Argeș a mai continuat câteva minute, dar "feroviarii" și-au revenit și au pus din nou stăpânire pe joc.

Experiența CFR-ului s-a văzut în ultimele minute, când formația din Gruia a gestionat excelent finalul de meci, iar în ultimul minut Krasniqi a dat lovitura cu un șut de la distanță și a stabilit scorul final, 3-1.

Comenteaza