Victorie pentru handbaliste şi un nou pas greşit pentru „studenţi”

Victorie pentru handbaliste şi un nou pas greşit pentru „studenţi”
Echipele clujene de handbal au parcursuri opuse în campionat. Dacă „U” Jolidon e pe podium în Liga Naţională, ”U” Transilvania e ca şi retrogradată

"U" Jolidon e pe locul 3 în Liga Naţioanlă după victoria obţinută în faţa codaşei Danubius Galaţi. „Studentele" s-au impus duminică, pe teren propriu , cu 26-24 în faţa gălăţencelor şi ocupă poziţia a treia în clasamentul Ligii Naţionale, iar etapa următoare se va duela cu principala contracandidată la locul secund, HCM Baia Mare. Cea mai bună marcatoarea de la "U" a fost Ani Senocico, cu 7 goluri, ea fiind urmată de Tivadar (6), Florea (3), Mihai (3), Chintoan (3), Dincă (1), Ivan (1), Tetean (1) şi Cartaş (1). Pe de altă parte, băieţii de la "U" Transilvania sunt cu un picior şi jumătate în groapă, după un nou insucces în campionat.

Handbaliştii clujeni au pierdut fără drept de apel cu CSM Bucureşti, pe teren propriu, scor 22-30. "Studenţii" ocupă ultima poziţie în clasament şi sunt principalii favoriţi la retrogradare. După 13 etape de campionat, "U" Transilvania are doar 4 puncte - 2 victorii şi 11 înfrângeri.

 

Etichete
Comenteaza