Victorie pentru “U” Mobitelco, cu Proleter Zrenjanin, în primul meci al turneului amical de la Cluj

Victorie pentru “U” Mobitelco, cu Proleter Zrenjanin, în primul meci al turneului amical de la Cluj
Baschetbaliştii de la “U” Mobitelco au câştigat cu scorul de 84-76 (27-19, 20-15, 15-16, 22-26), partida cu Proleter Zrenjanin, primul meci din cadrul turneului amical care se desfăşoară între 15-17 septembrie la Cluj-Napoca.
Marcatori pentru "U" Mobitelco au fost Krstanovic, 24 puncte, 8 recuperări, Dykes 18, 5 pase decisive, Pesic 16, 5 rec., Thomson, 8, Silvăşan 6, Cuic 5. 6 rec., 4 pase, Chetreanu, 3, Fometescu, 3 şi Bercean, 1.

“A fost un meci dificil în faţa unui adversar destul de dificil, meci pe care l-am controlat în cea mai mare parte. Sunt perioade în joc în care nu suntem organizaţi aşa cum am planificat. În acest moment, pierdem la capitolul concentrare. Mă bucură faptul că am reuşit un meci destul de bun”, a precizat antrenorul “U” Mobitelco, Marcel Ţenter, pentru site-ul oficial al clubului.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Serbia, compusă din M. Licina, R. Piljak şi V. Veskovic.

“Este un turneu extrem de important pentru noi, am inceput pregatirea si e un prilej foarte bun sa testam forma actuala de joc. Pentru noi este o experienta extraordinara, e o placere sa ne aflam la Cluj in conditii excelente, incepand de la sala si terminand cu echipa adversa si cu publicul”, a precizat Zoran Bajin, antrenorul echipei oaspete.


Comenteaza