Vito Hammershoy-Mistrati a oferit primele declarații după plecarea de la CFR Cluj

Vito Hammershoy-Mistrati a oferit primele declarații după plecarea de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/ifknorrkoping

Mijlocașul danez a ajuns în prima ligă din Suedia, după doar o jumătate de sezon petrecută în Gruia.

Ajuns la CFR Cluj la dorința lui Dan Petrescu, care l-a remarcat în meciurile directe cu Randers, Vito Hammershoy-Mistrati nu a reușit să se integreze în sistemul gândit de antrenor. Mijlocașul a evoluat puțin și s-a despărțit de "feroviari" după doar o jumătate de sezon.

Danezul în vârstă de 30 de ani a ajuns în prima ligă suedeze, la Norrköping, fiind dorit de tehnicianul Glen Riddersholm, alături de care a mai lucrat la Midtjylland. După prezentarea oficială, Hammershoy-Mistrati a oferit și primele declarații.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu Norrköping. De abia aștept să cunosc toată lumea din club. Va fi interesat să joc în prima ligă din Suedia și să văd cum e fotbalul aici.

Am auzit foarte multe lucruri bune despre echipă și am discutat cu antrenorul. Cei cu care am discutat mi-au spus doar lucruri bune despre suporteri și despre oraș, așa că sunt nerăbdător să joc", a spus mijlocașul pentru site-ul oficial al echipei.

În actualul sezon, danezul a jucat în 10 partide pentru CFR Cluj, reușind să marcheze o singură dată. De-a lungul carierei, Vito Hammershoy-Mistrati a evoluat doar în Danemarca, pentru Midtjylland, Naestved, HB Koge, Lyngby, Helsingor, Hobro și Randers.

Comenteaza