Vlad Munteanu, oficial la „U” doar din decembrie

Vlad Munteanu, oficial la „U” doar din decembrie
Deşi a ajuns la Cluj încă de acum două săptămâni, fostul fotbalist nu poate să ocupe oficial funcţia de administrator special al Universităţii până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor.

Şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor, programată pe 10 decembrie, îl va valida pe Vlad Munteanu în funcţia de administrator special. Va fi doar o decizie formală, în condiţiile în care Florian Walter deţine 98 la sută din acţiuni , iar votul său este decisiv. Totuşi, până la acel moment Munteanu nu-şi poate pune semnătura pe nici un act al clubului.

În aceste condiţii, Ioan Mărginean, cel care şi-a dat demisia din funcţia de administrator special acum aproape o lună, rămâne, în acte, conducătorul Universităţii Cluj. De altfel, cel poreclit „Limoniu" a reprezentat clubul la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal la care Dumitru Dragomir a pierdut şefia forului de conducere, fiind înlocuit de Gino Iorgulescu. Dragomir avea să dezvăluie faptul că „U" a fost unul dintre cluburile care l-au susţinut până la capăt. Munteanu nu a dorit să facă vreo declaraţie oficială din momentul în care a ajuns la Cluj, asta deşi şi-a intrat în atribuţii, urmărind antrenamentele şi meciurile amicale disputat de echipa clujeană în această perioadă.

Fostul mijlocaş din Bundesliga a vorbit pentru ZIUA de CLUJ imediat după ce a acceptat oferta lui Florian Walter, spunând că vrea să implementeze în fotbalul românesc ideile deprinse în anii petrecuţi în Germania. Munteanu este licenţiat în management sportiv, aspect care a cântărit greu în decizia lui Walter de a-l aduce la club. Totuşi, din cauza faptului că Universitatea este în insolvenţă, iar schimbarea administratorului special se poate face doar într-o Adunare Generală a Acţionarilor, fostul fotbalist trebuie să aştepte datat de 10 decembrie pentru a-şi intra pe deplin în drepturi.

Universitatea Cluj va juca luni, de la ora 18:30, prima partidă după trei săptămâni de pauză. Meciul de pe Cluj Arena, contra Coronei Braşov se anunţă extrem de important în lupta „şepcilor roşii" pentru evitarea retrogradării. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, „U" ocupând locul 17, cu şapte puncte, unul mai mult decât adversara de luni, ultima clasată din Liga I. Partida va fi transmisă în direct de Digisport.

 

Etichete
Comenteaza