Video Vladislav Blănuță după primele sale goluri pentru "U" Cluj: "Vreau să mulțumesc echipei"

Vladislav Blănuță după primele sale goluri pentru "U" Cluj: "Vreau să mulțumesc echipei"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Internaționalul de tineret a reușit o "dublă" în succesul obținut de echipa clujeană în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-1.

În premieră titular la Universitatea Cluj, Vladislav Blănuță a profitat din plin de încrederea ce i-a fost acordată și a marcat primele sale goluri în alb și negru. La finalul partidei cu Hermannstadt, atacantul în vârstă de 22 de ani, a ținut să mulțumească echipei, dar a vorbit și despre bucuria de a lucra cu Ioan Ovidiu Sabău.

"Vreau să mulțumesc echipei, fără ei nu puteam să am aceste reușite. Vreau să felicit și staff-ul, am muncit foarte bine și a fosto victorie meritată. Fanii sunt extraordinari, din minutul 1 până în minutul 90 ne-au susținut și ne-au dat putere din tribune. Au fost și alte oferte, dar am considerat că aceasta e cea mai bună opțiune și nu am dat greș.

Coechipierii și staff-ul m-au primit foarte bine, nu au fost probleme de adaptare. E o onoare (n.red. - să fie antrenat de Ioan Ovidiu Sabău), îmi place ca persoană, caracterul său, sunt sigur că vom atinge obiective mari. Încerc să omit regula U21, îmi dă un avantaj, dar se va termina.

E timpul să demonstrez prin calitatea mea. Concurența te face să progresezi. Cel mai greu e să ai continuitate, degeaba am dat două goluri acum dacă nu mai înscriu după tot sezonul. Încerc să ajut echipa în timpul meciului, încerc să dau totul și dacă la final de meci câștigăm, eu sunt mulțumit", a declarat Blănuță.

Comenteaza