Voinţa vrea să se salveze printr-o victorie cu CFR, în Gruia

Voinţa vrea să se salveze printr-o victorie cu CFR, în Gruia
În aşteptarea verdictului de la Comisia de Disciplină, CFR Cluj continuă lupta pentru titlu, urmând să întâlnească astăzi pe Voinţa Sibiu, formaţia care îşi joacă la Cluj ultima şansă de a se salva de la retrogradare.


"U" şi CFR aşteaptă cu sufletul la gură decizia de astăzi a Comisiei de Disciplină, care va oferi un verdict după o analiză aprofundată a evenimentelor de la derby-ul oprit în minutul 27. Dar indiferent de decizia forului, "formaţia" feroviară este nevoită să învingă pe Voinţa Sibiu, pentru a nu-şi periclita prima poziţie din clasament. Sibienii îşi vor juca cu CFR-ul ultima şansă de a rămâne în Liga I, orice alt rezultat în afara unui succes fiind fatal pentru echipa lui Alexandru Pelici, care ocupă locul 16, cu 29 de puncte. "Nu ştiu dacă băieţii sunt resemnaţi, acest lucru se va vedea la meci, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru pentru că nu avem voie să nu luptăm până la capăt, din respect pentru cei care cred în noi şi cei care vin meci de meci lângă noi. Ne-au iubit în permanenţă, indiferent dacă meritam să fim huiduiţi, ei ne-au aplaudat, ne-au încurajat. Din respect nu avem voie să cedăm lupta, deci nu avem voie să cedăm lupta", a declarat antrenorul Voinţei, Alexandru Pelici.

"Sibiul se leagă de ultima lor şansă, ei trebuie să obţină nouă puncte din nouă posibile în următoarele trei partide şi sunt convins că nu ne va fi uşor cu ei. Trebuie să ne mobilizăm, să câştigăm tot până la final", a explicat tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone.

Pentru jocul din această seară, singurul indisponibil din tabăra ceferistă este Ricardo Cadu, eliminat în partida cu Universitaeta Cluj. De altfel, el nici nu s-a antrenat în ultimele două zile. În aceste condiţii, Andone i-ar putea trimite în teren pe: Beto - Panin, Piccolo, Maftei, Camora - Hora, Peralta, Mureşan, Vranjes - Sougou, Ronny. Sibiul nu poate conta pe Lukanovic, accidentat în timpul săptămânii la un antrenament.

Meciul dintre CFR Cluj şi Voinţa Sibiu se joacă astăzi, de la 21:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Gruia. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza