Vor stadion plin cu Steaua. Câte bilete s-au vândut pentru primul meci al anului de pe Cluj Arena VIDEO

Vor stadion plin cu Steaua. Câte bilete s-au vândut pentru primul meci al anului de pe Cluj Arena VIDEO
Oficialii Universităţii speră ca partida contra Stelei, de luni, să se dispute cu casa închisă, mai ales că până ieri după-amiază se vânduseră neaşteptat de multe tichete.

Partida dintre „U" şi Steaua ar putea strânge o audienţă record pentru acest sezon. La meci sunt aşteptaţi peste 25.000 de spectatori, printre care un număr mare de susţinători ai Stelei, aflaţi în culmea fericirii după rezultatul obţinut joi de formaţia lui Reghecampf, calificarea în „optimile" Europa League. Până ieri se vânduseră aproximativ 6000 de bilete, o cifră care i-a surprins şi pe oficialii „Şepcilor roşii".

Interesant e că ieri, a doua zi după succesul obţinut de Steaua contra lui Ajax (2-0, 4-2 după penalty-uri), casele de bilete ale stadionului Cluj Arena au fost luate cu asalt de suporteri stelişti din municipiu, dar şi din judeţele învecinate. Oficialii lui „U" speră la o reţetă financiară bună, mai ales că va fi prima reprezentaţie a Stelei după succesul de joi. „S-au vândut deja vreo 6-7000 de bilete, sunt şanse să avem „casa închisă" la meciul cu Steaua. Probabil că a contat foarte mult faptul că bucureştenii s-au calificat în optimile Europa League şi s-a creat o emulaţie în jurul echipei. Pe noi ne interesează, în primul rând, ca fanii noştri să umple stadionul. Sperăm să fie o atmosferă frumoasă", ne-a spus o persoană din cadrul clubului clujean. Preţurile biletelor la partida de luni pornesc de la 15 lei, la peluze, în timp ce la tribuna a II-a şi tribuna I un tichet costă 35, respectiv 40 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducerela tribune, conform anunţului făcut de oficialii clubului.

Partida dintre „U" Cluj şi Steaua Bucureşti e programată pentru luni, începând cu ora 19:30, în direct la Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza