Walter despre interesul pentru Ganea şi Moţi: “Totul e posibil!”

Walter despre interesul pentru Ganea şi Moţi: “Totul e posibil!”
Finanţatorul Universităţii nu a negat posibilitatea ca fundaşul Cosmin Moţi şi atacantul Liviu Ganea să îmbrace tricoul alb-negru din iarnă.

În plin campionat, Universitatea îşi face planuri pentru campania de mercato din iarnă. Atacantul Liviu Ganea, aflat în conflict cu acţionarii dinamovişti din cauză că nu vrea să-şi prelungească angajamentul, a devenit o variantă pentru atacul "Şepcilor roşii". Tot în iarnă, la "U" ar putea ajunge şi Cosmin Moţi, titularul obişnuit în apărarea lui Dinamo, absent în jocul de pe Cluj Arena din cauza unei accidentări.

Finanţatorul lui "U", Florian Walter, nu a negat posibilitatea ca cei doi să ajungă pe Cluj Arena începând cu returul campionatului. "Nu pot să spun acum nimic, dar totul este posibil. Îi cunosc foarte bine pe amândoi. Momentan, ne concentrăm pe campionat, vedem în iarnă ce va fi", s-a limitat să spună Walter. Liviu Ganea câştigă la Dinamo puţin peste 70.000 de euro pe sezon, iar la "U" şi-ar putea majora serios contractul. Înţelegerea sa cu echipa bucureşteană expiră la vară, iar în iarnă poate semna cu orice echipă fără ca gruparea "câinilor roşii" să primească vreun cent. În aceste condiţii, dinamoviştii insistă să-l vândă la finalul turului pentru a-şi recupera o parte din bani. Mai mult, în condiţiile în care Claudiu Niculescu se va retrage, foarte probabil, la finalul sezonului, Liviu Ganea ar putea fi una dintre variantele pentru înlocuirea golgheterului. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a mai fost în atenţia lui Florian Walter şi în urmă cu doi ani şi jumătate, atunci când omul de afaceri a preluat Universitatea, însă negocierile au eşuat la acea vreme. Liviu Ganea a reuşit să înscrie de 27 de ori în cele 102 partide jucate în Liga I. Cel mai bun sezon al carierei l-a petrecut la Astra Ploieşti, unde a marcat 11 goluri în 27 de jocuri. În carieră, Ganea a mai trecut pe la Dinamo II şi CS Otopeni, bifând şi o selecţie la echipa naţională.

Celălalt dinamovist aflat pe lista "Şepcilor roşii", Cosmin Moţi, a fost titular în toate meciurile din acest campionat, având evoluţii destul de bune. În schimb, Moţi a gafat incredibil la partida României cu Belarus, când a ratat o intervenţie simplă, permiţând bieloruşilor să înscrise. Partida s-a terminat 2-2. "Urmărim jucători pe mai multe posturi, dar o declaraţie completă putem face doar la iarnă. Voi avea o discuţie cu domnul Walter în ceea ce priveşte transferurile. Principala noastră grijă rămâne campionatul, despre transferuri vom discuta abia la iarnă", a spus în mai multe rânduri şi Ionuţ Badea. "Şepcile roşii" au revenit ieri la antrenamente, bifând o şedinţă de pregătire la baza sportivă "Clujana". Universitatea va disputa următorul meci în Liga I duminică, pe terenul Sportului Studenţesc, acolo unde anul trecut pierdeau cu 0-2.

 

Etichete
Comenteaza