Walter îi sugerează lui Badea să plece şi nu exclude preluarea Petrolului

Walter îi sugerează lui Badea să plece şi nu exclude preluarea Petrolului
Lipsa rezultatelor l-a adus în pragul disperării pe patronul Universităţii Cluj, care este gata să-i “facă vânt” tehnicianului Ionuţ Badea. De asemenea, Florian Walter nu exclude posibilitatea de a părăsi Universitatea în vară, cu destinaţia Ploieşti.

Înfrângerea cu Steaua a fost picătura care a umplut paharul. Walter este "foc şi pară" pe antrenorul Universităţii şi îi sugerează acestuia să părăsească de bunăvoie banca tehnică.

Ruptura dintre patron şi antrenor a fost provocată şi de trimiterea nejustificată a căpitanului Gabi Boştină la echipa a doua. "Noi atacam pe centru, deşi benzile erau vulnerabile, Steaua se apăra acolo cu închizători. Am o problemă cu Ionuţ Badea, el nu mi-a zis nici când l-a trimis aiurea pe Boştină la echipa a doua. I-am dat scris să-l reprimească pe Gabi la prima echipă. Eu mai am contract cu Badea pînă la 30 mai 2012, dar n-am mai cîştigat cu el pe bancă din etapa 13. Trebuie să-i dea şi lui de gândit ca antrenor", a declarat Florian Walter la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Dat ca şi plecat din Cluj, pentru a prelua Petrolul Ploieşti, în vară, Walter nu exclude nici această posibilitate. "Dacă plec la Petrolul? Nu se ştie niciodată", s-a rezumat să afirme finanţatorul lui "U" Cluj. În etapa următoare, Universitatea va juca tocmai pe terenul Petrolului.

 

Etichete
Comenteaza