Walter merge să-şi vadă echipa la lucru. Azi e Petrolul - “U” Cluj

Walter merge să-şi vadă echipa la lucru. Azi e Petrolul - “U” Cluj
Florian Walter şi-a anunţat prezenţa la meciul de azi, de la Ploieşti, dintre Petrolul şi Universitatea, fiind pentru prima dată de la meciul cu CFR Cluj, din 18 noiembrie, când “studenţii” vor fi urmăriţi la lucru de către finanţator.

Petrolul este echipa la care se vehiculează că va ajunge Walter din vară, iar Claudiu Niculescu debutează azi în calitate de antrenor cu drepturi depline. Jocul va începe la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1 şi live-text pe ziuadecj.ro.

După o săptămână în care jocurile s-au făcut exclusiv prin birouri, locul unde se prezintă şi se acceptă demisiile, azi la Universitatea ar trebui să se reia fotbalul. Cu o prestaţie anostă şi lipsită de determinare în ultima partidă, cea cu Steaua Bucureşti (0-1), clujenii au ocazia azi să-şi spele păcatele şi să infirme zvonurile unui meci prietenesc cu echipa care din vară s-ar putea să intre pe mâinile actualului lor patron. Florian Walter ar putea să fie prezent în tribuna oficială la partida de azi, ceea ce ar însemna prima sa apariţie la un joc al "studenţilor" de la eşecul cu CFR Cluj, din Gruia, din noiembrie anul trecut.

Meciul cu Petrolul e şi mai special pentru Universitatea, cu cât Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a echipei, va debuta ca şi antrenor-plin al echipei. "Clau-coach" a recunoscut că îl încearcă emoţii puternice înaintea debutului său pe banca tehnică. "Am emoţii, dar vă asigur că băieţii vor face tot posibilul să învingă. Se poate şi pierde, dar nu ne gândim la aşa ceva. Se va vedea că băieţii îşi vor dori să învingă. Sunt mizerii astea cu aranjamentele, mizerii de care m-am săturat. De două zile visez doar la acest meci şi la cum să fac să debutez cu dreptul. Am echipa conturată în minte în proporţie de 99%", a spus Claudiu Niculescu în urmă cu două zile. Acesta ar putea începe partida în următoarea formulă, diferită faţă de cea din jocul cu Steaua: Popa - Cojocnean, Galamaz, Szukala, Mendy - Marinescu, Hoban, Cristescu - Cristea - Tony, Grozav. Partida dintre Petrolul şi "U" se va disputa de la ora 19:00, în direct la Digi Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza