Walter va vedea meciul cu CFR din mijlocul suporterilor alb-negri

Walter va vedea meciul cu CFR din mijlocul suporterilor alb-negri
Conducerea clubului Universitatea a anunţat că va refuza invitaţiile din partea feroviarilor pentru derby-ul Clujului, de sâmbătă seara.

Într-un comunicat afişat pe site-ul oficial, conducerea Universităţii Cluj a anunţat că nu va accepta nicio invitaţie din partea clubului CFR pentru derby-ul Clujului.

"În semn de solidaritate cu suporterii, conducerea şi angajaţii clubului „U" Cluj îşi vor achiziţiona bilete în tribuna II sau în sectorul destinat fanilor (dacă este posibil), de unde cu toţii îi vom susţine pe fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Ionuţ Badea. În legătură cu afirmaţiile tendenţioase ale unor oficiali ai clubului de fotbal CFR, prin care se aduc grave jigniri suporterilor noştri, precizăm că nu s-a pus niciodată problema ca FC Universitatea Cluj să se implice financiar în aducerea la stadion a suporterilor. Atragem atenţia că astfel de provocări şi declaraţii neconforme cu realitatea nu fac decât să incite, aducând atingere nu doar imaginii fotbalului clujean, cât şi sportului în general", se menţionează în comunicat.

Conform protocolului LPF, clubul gazdă este obligat să ofere cel puţin 10 invitaţii oficialilor clubului oaspete. CFR Cluj - "U" Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Etichete
Comenteaza