News alert TRAGEDIE în Cluj-Napoca. Un bărbat a MURIT după ce a căzut de la înălțime

TRAGEDIE în Cluj-Napoca. Un bărbat a MURIT după ce a căzut de la înălțime

Din păcate pentru bărbat, manevrele de resuscitare au fost în zadar.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime pe strada Crinului din municipiul Cluj-Napoca. Echipajul de pompieri a aplicat alături de un echipaj SAJ manevre de resuscitare bărbatului mai bine de o oră, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Conform IPJ Cluj, poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată în jurul orei 22.50 despre faptul că un bărbat ar fi căzut pe trotuar de la etajul unui bloc, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, aflându-se în stare de inconștiență.

"La fața locului au fost dirijate un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 87 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi căzut pe trotuar de la etajul 6 a unei clădiri.

Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale", informează Poliția Cluj.

Comenteaza