PROMO Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, la "Jocuri de Putere", ora 22.00

PROMO Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, la
Liderii PNL se află în faţa examenului final, europarlamentarele. Crin a promis că iese din politică dacă partidul nu obţine cel puţin 20% la scrutinul de duminică.

PNL se afla in fata celui mai greu examen de dupa revolutie. La Cotroceni ar putea ajunge pentru prima oara un urmas al Bratienilor, dar numai daca toate partidele de dreapta pun tara mai presus de orgolii. Cine va fi acesta? Crin Antonescu sau Klaus Iohannis? Sau sunt pregatiti sa il sustina liberalii pe un alt lideri al Dreptei? Inainte cu doar 2 zile pana la alegeri fostul lider liberal, Calin Popescu-Tariceanu, acum agatat la cingatoarea premierului Ponta, agita din nou apele prntru a acoperi Dezbaterea pe Motiunea de Cenzura.

In aceasta seara, de la ora 22.00, artileria grea a liberalilor vine "Jocuri de Putere" pentru un dialog cu Rares Bogdan. Afla de la Crin Antonescu si Klaus Iohannis la cine s-a referit Joe Biden cand a vorbit despre viitorul presedinte al Romaniei si de cine ar trebui sa se teama mai tare un candidat al dreptei: de Victor Ponta sau de Mircea Geoana?

Ce s-a schimbat dupa vizita lui Antonescu in SUA? Ce a discutat cu reprezentantii Consiliului Evreiesc? Il sustine Germania pe Iohannis pentru a fi succesorul lui Basescu sau primarul Sibiului garanteaza pentru Crin in fata cancelarului? Cum cred sefii PNL ca se va incheia razboiul psihologic Putin-Obama? Dar campania pentru europarlamentare?

EXCLUSIV la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, cu Rares Bogdan, Crin Antonescu si Klaus Johannis.

 

Comenteaza