PROMO: Ziua Naţională, batjocorită în secuime! Exclusiv: informaţii-bombă din dosarul EADS - „Jocuri de Putere”, ora 22.00

PROMO: Ziua Naţională, batjocorită în secuime! Exclusiv: informaţii-bombă din dosarul EADS - „Jocuri de Putere”, ora 22.00
După ce s-a lăudat cu renegocierea redevenţelor la petrol, Guvernul a decis să le menţină la nivelul de acum 10 ani. Ce i s-a promis lui Victor Ponta pentru a nu supăra OMV-Petrom?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte „Jocuri de Putere" pentru a afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan, reputaţii analişti Mircea Coşea, Valentin Ionescu, Cristian Păun şi Lucian Isar ce se ascunde în spatele deciziei Guvernului.

Vei afla în EXCLUSIVITATE care sunt condiţiile puse de austrieci, cine s-a întâlnit cu şeful OMV-Petrom în ultimele luni la Viena şi Bucureşti, câţi bani personali se câştigă în România din avantajarea unei corporaţii cu un profit fabulos.

Vei descoperi, de asemenea, informaţii-bombă din dosarul EADS - corespondenţă specială din Germania, despre caracatiţa corupţiei.

Vei mai afla detalii cutremurătoare despre politicieni români complici la batjocorirea Zilei Naţionale în secuime, unde au fost arborate steaguri negre de 1 Decembrie. De ce nu răspunde nimeni pentru mânjirea însemnelor naţionale?

Nu rataţi astă-seară „Jocuri de Putere", pentru a descoperi noi file din istoria trădării României. Alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!

 

Comenteaza