HOROSCOP. Ce vă rezervă astrele pentru anul 2015. Cum veţi sta cu dragostea şi cu banii

HOROSCOP. Ce vă rezervă astrele pentru anul 2015. Cum veţi sta cu dragostea şi cu banii
Indiferent că vă încredeţi în astre sau faceţi numai cum vă dictează intuiţia, trebuie să existe un gram de curiozitate în ceea ce priveşte zodia fiecăruia. Ne vin bani sau ne pleacă iubiţii, putem investi în noi proiecte, vom lega prietenii, sau ne vom găsi jumătatea? Toate le puteţi vedea în horoscopul pe anul 2015.

BERBEC

Dragoste. Cu Jupiter în Leu până în august, sunt puține lucrurile pe care ți le refuzi în materie de flirturi și încurcături amoroase, iar primăvară se anunța încinsă și presărată cu reproșuri la adresă egocentrismului tău natural.

Carieră și bani. Inițiativele Berbecilor au în primul rând un vânt prielnic în pânze, care le mână către proiecte ample și suflă asupra lor pulberea aurie a șansei; în al doilea rând, se bucură de o cârmuire înțeleaptă și ancore bune, care le dau profunzime și durabilitate.

TAUR

Dragoste. Nu te încăpățâna să amesteci plăcerea cu muncă mai ales în primele trei luni ale anului că să nu dai naștere la bârfe, neînțelegeri și controverse. Oricât ți-ai ascuți armele seducției, unele relații păr să rămână doar în stadiul de amiciții și este mai indicat să nu forțezi notă.

Carieră și bani. Pe lângă faptul că este stăpânul acestei case a banilor Taurului, Mercur este legat de intelect, informație, comunicare, documente, negocieri, calcule, drumuri, schimburi (inclusiv comerciale). Prin urmare, profesia și banii Taurilor vor avea în mod strâns de-a face cu aceste domenii.

GEMENI

Dragoste. Evenimentele care intervin în 2015 sunt menite a te ajută să găsești răspunsuri la întrebări de genul: Sunt în relația potrivită? Ce vreau, de fapt, de la o relație? Ce așteptări am de la partener/parteneră? Și oare ce așteptări are el/ea de la mine?

Carieră și bani. Odata cu plecarea lui Saturn din casa muncii Gemenilor (in luna decembrie a anului trecut), atmosfera se relaxeaza, dupa ani de tensiuni si stradanii.

RAC

Dragoste. Pluto rămâne în casă cuplului Racului încă niște ani buni de aici înainte. Influența lui Pluto este discretă dar profundă și cu impact transformator asupra relațiilor, deci nu trebuie ignorată. ubirea Racilor este impulsionata, deopotrivă, la finele lui octombrie și în primele două decade din noiembrie 2015.

Carieră și bani. În luna decembrie a anului precedent Saturn a intrat în casă muncii Racului, unde va stă până în 2017. Saturn nu este o planetă binevoitoare: aduce responsabilități multe, cere disciplină, impune reguli stricte și limitează libertatea. Dar Saturn este excelent când vine vorba de rigoare, metodă, organizare și strategie, și este de neprețuit în proiectele dificile, cu bătaie pe termen lung.

LEU

Dragoste. Saturn va reveni pentru scurt timp în Scorpion, între iunie și septembrie 2015, reactivand anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuința sau proprietățile Leilor. În rest, până în decembrie 2017, Saturn se va află în Săgetător, adică în casă dragostei, a sexualității și a copiilor Leului - o poziție frumoasă, care promite.

Carieră și bani. Uranus te susține energetic și intelectual între 2011 și 2018. Novator și electrizant, Uranus îți imprima o viziune amplă și progresista, îți stimulează inventivitatea, interesul pentru cunoaștere, cercetare sau cultură, te îndeamnă să călătorești, să intri în contact cu oameni sau cu locuri de departe, cu filosofii și curente de gândire originale. Te călăuzește către activități sociale și către noi descoperiri, atât în plan fizic, cât și spiritual.

FECIOARĂ

Dragoste. Marte stârnește pasiuni aprinse, are tendința de a cuceri și de a-și manifestă deschis emoțiile. Se înflăcărează rapid și poate să aducă iubiri fulgerătoare. Dar Marte poate să provoace și conflicte, fiindcă este impulsiv, războinic și pripit.

Carieră și bani. Debutul lui 2015 le găsește pe Fecioare în rol de albinuțe hărnicuțe. În ianuarie și februarie 2015 casă muncii Fecioarei este vizitată pe rând de toate planetele personale: Marte, Venus, Mercur și Soarele.

BALANŢĂ

Dragoste. În comparație cu anul precedent, care a fost dificil pentru Balanțe (au trecut prin clipe grele fie relația în șine, fie partenerul/parteneră Balatei), anul 2015 este mult mai îmbietor.

Carieră și bani. Vestea îmbucurătoare pentru Balanțe este că în 2015 situația lor financiară se ameliorează. În ultimii doi ani și mai bine (până pe 20 decembrie 2014) Saturn s-a aflat în casă banilor Balanței și multe Balanțe au trebuit să facă față unor restrângeri, întârzieri, pagube, obstacole sau altor neplăceri de natură materială.

SCORPION

Dragoste. Dacă lucrurile nu au mers grozav în ultimii ani, este bine să știi că plecarea lui Saturn din Scorpion poate debloca mai multe domenii, între care și pe cel relațional. În 2015 îți regăsești entuziasmul, îți crește moralul și ai mai multă încredere în ține. Apoi, eliberându-te de alte presiuni, te poți ocupă mai pe îndelete de suflet.

Carieră și bani. Se deschid porțile! Carieră Scorpionilor este pe o pantă ascendentă și va atinge în 2015 un punct de maxim. Saturn a plecat din Scorpion, așa că se spulberă toate reținerile și temerile, se elimină blocajele și tergiversările. Jupiter se află în 2015 în casă carierei Scorpionului, de unde își revarsă mărinimia și caută să pună în operă proiecte grandiose. 

SĂGETĂTOR 

Dragoste. În 2015 Uranus continuă să se afle în casă iubirii și a sexualității Săgetătorului, unde va rămâne până în 2018. Influența lui Uranus este electrizanta, incitantă, provocatoare, inovatoare, regeneratoare și, adesea, surprinzătoare.

Carieră și bani. este un an important pentru Săgetători, memorabil în ansamblu. Dar este mai ales un an de referință pentru carieră. Jupiter, Marele Benefic și stăpânul Săgetătorului, este în plină ascensiune, pregătindu-se să atace cele mai înalte culmi ale horoscopului tău solar.Mișcarea de progres a început în vară lui 2014 și atinge apogeul în 2015-2016. 

CAPRICORN

Dragoste. 2015 este un an frumos pentru viață de cuplu a Capricornilor. Saturn nu se mai opune casei iubirii Capricornului, cum a făcut-o în ultimii doi ani. Drumurile se netezesc, comunicarea curge mai firesc, senzația de răceală sau de îndepărtare se atenuează.

Carieră și bani. Carieră Capricornului este pe un drum ascendent. Prima parte a anului 2015 este favorabilă banilor, mai ales celor câștigați în afaceri, prin intermediul unor persoane apropiate (parteneri de cuplu sau de lucru, părinți etc), sau din relațiile cu băncile ori cu alte medii financiare.

VĂRSĂTOR

Dragoste. 2015 este pentru Vărsători un an favorabil dragostei şi căsniciei. Jupiter, Marele Benefic, se află până pe 11 august 2015 în casa cuplului Vărsătorului. Disponibilitatea relaţională creşte, nevoile afective sunt mai mari, ai mai mult de oferit persoanei de alături.

Carieră și bani. În 2015 ai mult de câștigat din colaborări, muncă de echipă sau inițiativă colectivă. Prima parte a anului 2015 avantajează în mod particular relațiile Vărsătorilor, de la cele personale până la cele de rețea sau de organizație. Plusează, așadar, pe noi parteneriate, dar și pe integrarea în grupuri mai lărgi, dar bine structurate, mai ales dacă au vechime, tradiție sau o apartenență oficială. Poți pune la cale noi afaceri, noi parteneriate aducătoare de satisfacții și bani.

PEŞTI

Dragoste. Anul 2015 începe cu zvonuri legate de relațiile tale, ai tendința de a deforma informațiile primite și de a te refugia într-o lume imaginară destul de tulbure (Mercur retrograd în a două jumătate a lunii ianuarie și prima jumătate a lunii februarie).

Carieră și bani. Perioadă este foarte solicitantă, deci vei avea nevoie de multă răbdare, seriozitate și perseverență. Dacă îți asumi responsabilitățile și acționezi cu disciplină și maturitate, Saturn te va răsplăti regește.

 

Comenteaza