PROMO: România de astăzi, prin prisma "Micii Uniri", la Realitatea Românească, de la ora 21.00

PROMO: România de astăzi, prin prisma
Trei reputati profesori si analisti, Vlad Nistor, Adrian Niculescu si Alexandru Radu, discuta cu Octavian Hoandră despre Romania de astazi prin prisma "Micii Uniri" de la 24 ianuarie. În partea a doua a emisiunii vine un fost ministru de Externe.

Istoria este singurul oracol care ne mai poate spune viitorul. Rostite acum aproape doua secole, cuvintele lui Mihail Kogalniceanu sunt mai actuale ca niciodata.

In aceasta seara, de la ora 21, Octavian Hoandra va arata care este "Realitatea Romaneasca", prin ochii a trei reputati profesori si analisti. Vlad Nistor, Adrian Niculescu si Alexandru Radu discuta despre Romania de astazi prin prisma "Micii Uniri" de la 24 ianuarie. Amanunte din culisele Unirii Principatelor, cum a fost descoperita o frauda electorala care era sa impiedice unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, la ora 21, la Realitatea TV.

Iar de la 22:30, La "Realitatea Romaneasca" vine fostul ministru de Externe Andrei Marga, care trage un semnal de alarma asupra pericolelor care ameninta democratia si a costurilor pe care le platesc romanii pentru ca traiesc in minciuna.

 

Comenteaza