PROMO "Realitatea românească", vinerea de la 21:00, la Realitatea TV

PROMO
Realitatea TV a inclus în grila sa de programe o nouă emisiune. Jurnalistul clujean Octavian Hoandră vă invită să urmăriţi în fiecare vineri, de la 21:00, "Realitatea românească".

Se anunta lupte grele in Parlament, unde Opozitia pregateste miscari de trupe in incercarea de a rasturna Guvernul condus de Victor Ponta.

Vineri seara, de la ora 21.00, Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban este invitatul lui Octavian Hoandra la Realitatea Romaneasca. Liderul liberal va dezvalui cum vrea tandemul Blaga-Gorghiu sa puna mana pe putere, care este prima reduta a PSD care va cadea sub asaltul PNL si cat mai rezista Victor Ponta in fruntea Guvernului si a PSD.

Iar de la ora 22, la Realitatea Romaneasca vin jurnalistii Ion M. Ionita, Cornel Ivanciuc si Florian Bichir, care vor dezbate cele mai fierbinti subiecte din politica de pe Dambovita, ne vor spune cat de mare este pericolul de la rasarit, cum afecteaza situatia din Grecia statele din regiune, dar si ce mai reprezinta drepturile omului in Romania.

 

 

Comenteaza