PROMO - Dosarele care zguduie din temelii clasa politică, la "Jocuri de putere"

PROMO - Dosarele care zguduie din temelii clasa politică, la
Dosarele care zguduie din temelii clasa politica. CINE RĂMÂNE ÎN PICIOARE? - DEZBATERE "Jocuri de putere", ora 21.00 şi CARNAGIUL de pe scena politică, decriptat de artişti - ora 23.00.

Procurorii anticorupţie sunt decişi să-i decimeze pe hoţi, iar aceştia s-au hotărât să-i tragă în jos pe cei care le-au oferit protecţie ca să fure în linişte. Scapă cineva?

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi analizează, la "Jocuri de putere", dosarele care zguduie din temelii clasa politică. Cine rămâne în picioare? Cum se restarteaza România? Cine restarteaza Romania?

Cât s-a furat în 25 de ani? Cât ar fi fost salariul profesorilor şi al medicilor dacă România n-ar fi fost confiscată de boierii democraţiei?

Iar de la ora 23.00 vei afla cum interpretează artiştii carnagiul de pe scena politică. Există o nouă generaţie de lideri pregătiţi să conducă ţara în folosul românilor? Mai merită să munceşti, să fii cinstit şi să iubeşti în România?

Răspunsurile ată-seară, la "Jocuri de putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV, de la ora 21.00 la 24.00!

Comenteaza