PROMO Ion Cristoiu se întoarce, după patru luni, la ”Jocuri de putere”

PROMO Ion Cristoiu se întoarce, după patru luni, la ”Jocuri de putere”
Misteriosul MARIAN MUNTEANU despre adevaruri nespuse timp de 25 de ani, de la 21.00 la "Jocuri de putere" şi Ion CRISTOIU în dialog cu Rareş BOGDAN, dupa 4 luni de pauză. Despre cum merge "Portavionul Romania", la ora 22.15.

Apropiat de Petre Ţuţea, Dumitru Stăniloaie şi Ioan Alexandru în mişcările de rezistenţă anticomunistă, a devenit după revoluţie liderul studenţilor din Piaţa Universităţii, iar ulterior unul dintre capii patronatului industriaşilor. După 25 de ani de la primul strigăt de libertate, persoana sa este încă înconjurată de mister.
In aceasta seara, de la ora 21.00, vorbeste in premiera despre actiunea de DEKAGHEBIZARE a Romaniei dupa 25 ani.
Marian Munteanu vine la "Jocuri de Putere" şi răspunde la toate întrebările. Vei afla de la invitatul special al lui Rareş Bogdan ce visau studenţii în Piaţa Universităţii, câte din speranţele tânărului de acum un sfert de veac s-au năruit, cum a ajuns om de afaceri şi care este adevărul despre relaţia sa specială cu primul şef al SRI.
Ce crede despre redeschiderea dosarului Mineriadei din iunie 1990, despre inflitrarea ţării cu agenţi KGB şi curăţarea de corupţi a portavionului USS România?
Iar de la ora 22.15, după 4 luni de absenţă, Ion Cristoiu se întoarce pentru un DIALOG mult aşteptat cu Rareş Bogdan la "Jocuri de Putere" şi reia analiza evenimentelor care-i ţin treji pe români.
Ce va mai scoate din jurnalul Elenei Udrea?
Cum crede că se vor termina megadosarele de corupţie care dau frisoane la toate guvernele de după revoluţie?
Cine este cel mai corupt român? Cine pune punct statului clientelar?
Care sunt marile provocări ale preşedintelui Iohannis?
Va obţine preşedintele un guvern partener? Cine va face parte din el?
Cum se va termina cariera lui Victor Ponta?
Ce părere are despre Presa romaneasca a ultimilor ani.
Răspunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi cei doi invitaţi ai săi, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV!

Comenteaza