PROMO Vicepremierul Gabriel Oprea, omul de care depinde soarta lui Victor Ponta - la „Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO Vicepremierul Gabriel Oprea, omul de care depinde soarta lui Victor Ponta - la „Jocuri de Putere
În această seară, de la ora 21.00, vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne si presedinte UNPR, vine la „Jocuri de Putere" pentru o discuţie sinceră cu Rareş Bogdan. De la ora 22.00 - Un sfert de veac de la atrocităţile de la Târgu Mureş - aflaţi cât a fost manipulare, cât adevăr. După 25 de ani, cu Mihăilă Cofariu.

 

Află de la politicianul de care depinde cariera lui Victor Ponta cât de unit este grupul parlamentar al UNPR, ce relaţii are cu PNL şi care sunt coordonatele dar si limitele colaborării cu preşedintele Klaus Iohannis.

Dar şi ce a discutat în particular cu directorul FBI, cu ce se ocupă Grupul Interministerial Strategic şi ce deficit de poliţişti are România.

Iar de la ora 22.00, Realitatea TV îţi arată câtă manipulare şi cât adevăr a conţinut mediatizarea atrocităţilor de la Târgu Mureş din martie 1990. Cât a fost întârziată România din cauza evenimentele sângeroase din urma cu 25 de ani, începute în 19 martie la Târgu Mureş şi terminate în 15 iunie la Bucureşti, cu a doua mineriadă.

Câţi agenţi străini au acţionat pe teritoriul ţării, ce misiuni au avut şi cine au fost complicii din interior.

Vei auzi povestea tulburătoare a lui Mihăilă Cofariu, bătut cu sălbăticie până aproape de moarte la Târgu Mureş. Cum a fost prezentat "cazul Cofariu" in presa straina.

EXCLUSIV: Trei filmulețe despre acea zi vor fi difuzate in aceasta seara la "Jocuri de putere".

Numai la „Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV, de la ora 21.00 la ora 24.00.

 

 

Comenteaza