Singur de Crăciun, în marele oraş

Singur de Crăciun, în marele oraş
Cea de-a 64-a ediție a Berăriei Culturale este dedicată celor singuri în această periodă aparte a anului şi va avea loc astăzi, 14 decembrie, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de bere Ursus.

Alături de invitaţi avizaţi, va fi explorată psihologia sărbătorilor şi se vor analiza manierele de a reacţiona eficient la presiunea socială şi a marketingului de sezon. Organizatorul şi moderatorul acestor dezbateri, jurnalistul Realitatea FM Cluj, Ion Novăcescu, spune că va fi "o ediție de suflet a proiectului cultural-comunitar ''Beraria Culturală'', la care vor vorbi spirite minunate și avizate: psihologul Daniela Dumulescu, prof. univ. dr. Petre Iluț - fondator al școlii românești de psiho-sociologie și preot-profesor Liviu Vidican Manci - directorul Seminarului Ortodox din Cluj Napoca."

De asemenea vor interpreta colinzi seminariştii ortodocşi, alături de grupul coral "Napoca Viva", dirijat de prof. Maria Lese.

Acesta este un proiect "Fabrica de Lideri'' al Fundației Armonia, susținut de Ursus și finanțat de municipalitatea clujeană. Consultant: Andrea Ilyas.

 

Comenteaza