3 produse cosmetice naturiste care te vor face sa arăți extraordinar vara aceasta

3 produse cosmetice naturiste care te vor face  sa arăți extraordinar vara aceasta
Odată cu sosirea anotimpului cald, femeile profită de orice ocazie pentru a-și pune în evidență frumusețea într-un mod cât mai natural posibil, însă obținerea unui look perfect pentru vara nu este atât de ușor precum pare.

Femeile apelează la fel și fel de metode de ingrijire corporală care de cele mai multe ori nu aduc nici un fel de beneficiu sau rezultat pozitiv. Aici putem vorbi în special despre multitudinea  produsele cosmetice care se regăsesc în comerț, produse pe care le folosim zilnic fără a ști de fapt ce fel de efecte au asupra pielii.

Studiile realizate pe aceste produse cosmetice nu sunt tocmai pozitive astfel că, cercetătorii concluzionează faptul că majoritatea produselor de acest fel au o acțiune foarte agresivă la nivelul epidermei, iar chimicale din care acestea sunt produse pot produce alergii si iritații la nivelul pielii, riduri, acnee, sensibilitate la nivelul scalpului și o degradare în timp a părului.

Este înfricoșător să facem o evaluare a tuturor produselor cosmetice pe care le-am folosit și cât ne-au dăunat acestea pielii, însă avem ocazia să schimbăm acest lucru și să ne ingrijim corpul așa cum se cuvine. O alternativă sănătoasă o constituie produsele cosmetice naturiste, produse care sunt create 100% din ingrediente naturale.

În căutarea celor mai bune produse pentru îngrijirea corpului în acest sezon, am descoperit magazinul online cu produse cosmetice naturiste Charmecosmetics.ro care „s-a născut din dragoste pentru viață, oameni și mediu. contribuind mereu la construirea armoniei între frumusețe și sănătate. Produsele din acest magazin sunt create pentru femeile care înțeleg importanța unei vieți echilibrate și care se bucură de momentele care fac cu adevărat viața mai specială. În încercarea de a demonstra importanța unei îngrijiri corespunzătoare, cu produse realizate numai din bogățiile naturii, sperăm să atragem de partea noastră și să insuflăm dragostea pentru natură și sănătate cât mai multor oameni!" a declarat administratorul magazinului Mălina Ianta. Iar dacă vrei să arăți extraordinar vara aceasta, iată care sunt cele 3 produse cosmetice naturiste esențiale:

1. Crema Hidratantă cu Ulei de Migdale, Avocado și germeni de Grâu

Soarele este reprezentantul principal al verii, iar pentru că ne dorim o piele frumos bronzată ne bucurăm din plin de el. Expunerea îndelungată la soare presune câteva efecte negative asupra pielii, precum: deshidratare, descuamare, lipsa elasticității, a strălucirii și a aspectului nesănătos. Pielea are o nevoie constantă de substanșe antioxidante, anti-iritante, nutritive și hidratante. Combinația celor trei ingrediente naturale care se regăsesc în această cremă hidratantă reprezintă cea mai bună metodă prin care îți poți menține piele sănătoasă pe întreg parcursul sezonului cald și nu numai.

2. Crema anticelulitică cu Extract de Cafea, ulei de Ghimbir , Piper negru, Aloe Vera gel

Este dovedit faptul că o mare parte din populația feminină se confrună cu problema celulitei. Aceasta se manifestă printr-un  proces de stocare al grăsimilor în celule grase, adipoase, care își măresc volumul de aproximativ 60 de ori comprimând vasele de sânge din vecinătatea lor si conducând astfel  la un drenaj încetinit, deficitar, la țesuturi subcutanate inflamate cu aspect inestetic.  Această cremă anticelulitică , creată din ingrediente 100% naturale atacă țesutul adipos încă de la primele aplicări și netezește delicat pielea lăsând-o suplă și tonifiată.

 3. Șampon nutritiv cu extract de Ginkgobiloba, Extract de Castane, ulei de Masline

Părul, asemenea pielii este afectat de Soare iar protecția lui împotriva razelor UV este esențială. Acest șampon nutritiv pentru păr uscat și deteriorat  realizat de asemenea din ingrediente naturale,  active, vor hrăni firul de păr, îl vor fortifica și îi vor reda strălucirea pierdută. În plus, îl  curăță delicat, lasăndu-l suplu, neted, strălucitor și ușor de pieptănat. 

Comenteaza