Vanilia - beneficii pentru sănătate

Vanilia - beneficii pentru sănătate
În comerț vanilia este comercializată în sticluțele de esențe de vanilie, în plicurile de zahăr vanilat, bețe de vanilie și altele.

Produse de cofetărie și patiserie! Aroma bețelor de vanilie este prețuită în fiecare bucătărie, căci aceasta este după șofran cea mai scumpă mirodenie utilizată la prepararea delicateselor culinare.

Fabricarea uleiului de vanilie! Din păstăile de vanilie se obține uleiul de vanilie foarte prețuit în masajoterapie; benefic pentru diminuarea durerilor menstruale, a durerilor dentare, afrodisiac, cu efect puternic de calmare.

Alungă insomnia! Lăsați ca în nopțile în care sunteți chinuiți de insomnii să vă fie casa parfumată de aroma vaniliei. Beți un ceai și spălați-vă piciorele într-un lighean cu apă în care să puneți câteva picături de ulei de vanilie și veți alunga astfel insomnia.

Fabricarea ceaiului de vanilie! Vanilia oferă multiple beneficii - așadar ne putem bucura de proprietățile sale chiar și într-o ceașcă de ceai, mai ales atunci când suntem răciți căci vanilia are efectul de calmare a tusei.

Vanilia ajută la pirderea kilogramelor în plus! Te lupți cu obezitatea? Sportul, masajul și dieta sunt foarte importante pentru menținerea sănătății. Vanilia, atât în masaj, dar și intern ajută la menținerea echilibrului corpului și a minții prin efectele relaxante pe care le aduce un masaj cu aromă de vanilie. Intern, se administrează câteva picîturi de ulei de vanilie la o cană de apă și se consumă dimineața pe stomacul gol. Efectele sunt cu adevărat benefice pentru sănătate! Încercați și vedeți!

Comenteaza