Fagure de miere- beneficii uimitoare de care NU ştiai

Fagure de miere- beneficii uimitoare de care NU ştiai
Putina lume stie insa, cat de eficiente sunt tratamentele cu produse apicole mai putin populare, cum ar fi fagurele de miere, un alt produs minune al stupului, care poseda calitati terapeutice uimitoare.

Mestecarea fagurelui de miere in cantitati mici, dar regulat, iti va ameliora starea de sanatate. Iata in ce scopuri poate fi utilizat:

Curata si dezinfecteaza cavitatea bucala, vindeca gingiile inflamate si ajuta la eliminarea tartrului: este recomandata mestecarea de fagure de miere timp de 7 zile, iar rezultatele vor vorbi de la sine.
Vindeca racelile: se mesteca fagurele de miere in fiecare zi, timp de o ora. Ceara rezultata dupa masticatie poate fi inghitita sau aruncata.

Intareste imunitatea. Pentru intarirea imunitatii inainte de sezonul rece, si nu numai: se mesteca fagure 30 de minute in fiecare zi, timp de o luna, de maxim doua ori pe an. (Mai incearca si miere infuzata cu usturoi pentru o imunitate de fier!)

Amelioreaza bolile cailor respiratorii, care, de regula, sunt legate de tulburarea metabolismului si lipsa unor nutrienti. Fagurele de miere va completa carenta de vitamine si minerale din organism.

Mai multe AICI. 

Comenteaza