#OamenidinUBER: Ovidiu, Sherlock Holmes pentru o seară

#OamenidinUBER: Ovidiu, Sherlock Holmes pentru o seară
Ovidiu este student la Facultatea de Drept din Timişoara, în anul IV. Este pasionat de maşini şi domeniul IT, iar nouă ne-a povestit cum a descoperit UBER şi cum a devenit şofer partener.

A aflat de UBER de pe Internet, după care s-a înscris pe site. Paşii au fost simpli şi două zile mai târziu, s-a prezentat cu documentele necesare la sediul UBER din Timişoara pentru a avea o sesiune de informare despre cum funcționează aplicația, pentru activare. Imediat după, a inceput să preia curse și să conducă pasageri la destinație.

Ovidiu ne-a spus cum fiecare zi cu UBER aduce o experiență nouă și cum, pentru scurt timp, s-a simțit ca faimosul detectiv Sherlock Holmes:

"Într-o seară, urcă la mine în maşină o domnişoară, ce tot actualiza destinaţia finală UBER - când la o farmacie, când la un supermarket, când într-o anumită zonă. Mi-am făcut curaj să o întreb de ce tot schimbă destinaţia. Mi-a explicat că şi-a pierdut telefonul şi încearcă să îl găsească. Din mica mea pasiune IT, am reuşit să găsesc telefonul folosind GPS-ul. Partea amuzantă este că toată seară m-am simţit ca Sherlock Holmes".

La doar 22 de ani, Ovidiu nu stă o secundă pe loc. "Cel mai important pentru mine acum este să-mi termin facultatea și să-mi găsesc un job în domeniu", ne spune el, iar ce îi place cel mai mult la UBER este flexibilitatea programului şi faptul că are un venit suplimentar. În plus, îi place să călătorească, iar cu banii economisiţi prin UBER, a reuşit să viziteze Budapesta. Şi cum călătorului îi șade bine cu drumul, Ovidiu îşi doreşte să ajungă cât de curând și în Muntenegru.

La fel ca Ovidiu sunt mulți alți șoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi - fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi și povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcție de programul tău, și câștigi venituri suplimentare pentru a-ți finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele. Înscrie-te și tu ca șofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun orașele în mișcare!

Despre UBER

Misiunea UBER este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toata lumea. Compania UBER a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani și câteva miliarde de curse mai tarziu, UBER își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, UBER este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara. (advertorial)

Comenteaza