Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu

Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu
Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu. Pentru a scăpa de vânătăi, poți apela cu încredere la diverse remedii naturale simple și eficiente, ce își fac efectul în scurt timp.

Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu. Un remediu din bucatarie care te scapa de vanatai: otetul de mere

Otetul de mere este un produs alimentar pe care majoritatea dintre noi il au in casa. Rolul lui este acela de facilitare a circulatiei sangelui. Se foloseste doar in cazul in care rana nu este deschisa! Poate fi folosit pur sau diluat cu apa. Poti scapa de vanatai cu ajutorul compreselor cu otet de mere, care se pastreaza circa o ora pe zonele afectate.

Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu.Rădăcina de arnică reduce vânătăile

Rădăcina de arnică este unul dintre cele mai eficiente și populare remedii pentru orice fel de vânătăi. Completează cu succes un tratament cu analgezice și agenți antiinflamatori. Acest lucru se datorează conținutului bogat de acid galic, cafeic și clorogenic, precum și de henelanină și dihidrohenelanină.

Cum să scapi rapid de vânătăi. Remedii naturiste la domiciliu.Pătrunjelul

Atunci când îți apare o vânătaie, taie câteva fire de pătrunjel și aplică-le pe regiunea afectată. Pătrunjelul are proprietăți analgezice și antiinflamatorii ce ajută la ameliorarea durerii. Este folosit și pentru reducerea inflamației articulațiilor.

 

Comenteaza