3 fresh-uri din fructe şi legume ca să îţi recapeţi energia

3 fresh-uri din fructe şi legume ca să îţi recapeţi energia
Pentru a te ajută să obţii un boost de energie, în mijlocul zilei, vă prezentăm trei băuturi naturale din fructe şi legume.

Suc de morcovi şi sfeclă - Sfecla roşie are proprietatea de a stimula oxigenarea ţesuturilor şi este cunoscută ca un bun adjuvant în tratarea cazurilor de leucemie şi cancer, boli de ficat, artrită reumatoidă, intoxicaţii sau varice. În combinaţie cu morcovul, care conţine vitaminele A, B1, B2, C, săruri minerale şi beta-caroten, acest suc poate asigura o parte considerabilă din necesarul zilnic de vitamine.

Suc de portocale cu ghimbir - În acest amestec se adaugă o bucată mică de ghimbir, deoarece acesta este extrem de aromat. Acest suc ajută foarte mult în cazurile de gripă cu febră, portocala conţinând vitaminele A, B, C, fosfor, fier, potasiu, magneziu şi calciu. Ghimbirul stimulează digestia, îmbunătăţeşte memoria şi are proprietăţi antibacteriene.Suc de struguri

Sucul de struguri face foarte bine sistemului imunitar. El contine flavonoide si antioxidanti care au proprietati antialergice, antiinflamatorii, antivirale si antitumorale. Specialistii recomanda sa bei zilnic un pahar de suc natural de struguri de maxim 250 de ml. Nu te vei mai simti obosita, iar sangele va fi mai bine oxigenat.

 

Comenteaza