Dieta cu avocado, una dintre cele mai cool metode de slăbit

Dieta cu avocado, una dintre cele mai cool metode de slăbit
Cura cu avocado, una dintre cele mai cool metode de slabit. Vă vine să credeţi că una dintre cele mai simple şi “delicioase” metode de a slăbi şi de a ne menţine în formă este consumul de avocado?

ZIUA 1

Mic dejun: o jumatate de avocado bine copt cu un iaurt cu putine grasimi sau o jumatate de cutie mica de branza cottage.

Gustare: un mar.

Pranz: o salata dintr-o jumatate de avocado taiat fasiute, un ou fiert, fasole verde, un castravete si alte verdeturi de care iti plac.

Cina: 100 grame de carne de pasare sau peste, o jumatate de avocado taiat felii subtiri si o jumatate de cutie mica de branza cottage.

ZiUA 2

Mic dejun: o felie de paine integrala unsa cu avocado, stropita cu putin ulei de masline si ornata cu putina branza si feliute de rosii, plus un ou fiert.

Pranz: o salata cu o jumatate de avocado, o rosie, un castravete, o lingura de linte sau naut fierte si ce verdeturi iti mai plac. Adauga suc de lamaie si putina sare pentru un gust mai bun.

Gustare: o banana.

Cina: 100 grame de carne de pasare sau peste cu o garnitura de quinoa (o portie mica) si cateva legume preparate la aburi (broccoli, morcovi, sparanghel).

ZIUA 3

Mic dejun: 4-5 masline, un ou fiert, cateva rosii cherry, un castravete, o felie de paine integrala prajita unsa cu avocado.

Gustare: un iaurt cu o lingura de cereale integrale.

Pranz: o salata cu verdeturi, o jumatate de avocado, 2 linguri ulei de masline, fasole verde fiarta, un castravete, o jumatate de ardei gras si o rosie.

Cina: o salata verde cu un sfert de avocado, o farfurie de supa sau ciorba.

In caz de foame majora mai sunt permise pe post de gustari cateva migdale, nuci, mere, pere, prune, piersici, caise, fructe de padure, iaurt.

 

Comenteaza