Dietă pentru sezonul rece. Slăbeşti cu mandarine

Dietă pentru sezonul rece. Slăbeşti cu mandarine
Portocalele, mandarinele, grepfrutul sau pomelo sunt pe cât de gustoase, pe atât de bogate în compuşi numiţi flavonoizi, cu proprietăţi anticancerigene.

Cum slabiti cu ajutorul mandarinelor?

Exista mai multe moduri diferite de a exploata beneficiile mandarinelor, in unele cazuri, puteți folosi doar cojile, iar in altele este mai bine sa folositi pulpa pentru rezultate mai bune.

Ceai de mandarine

Puteti face ceai din coji de mandarine pentru a-l bea in timpul zilei. Aveti nevoie de cojile de la doua mandarine mijlocii, pe care le fierbeti intr-un litru de apa. Se face acest ceai si se bea timp de 15 de zile pentru a profita de beneficiile sale. Puteti indulci ceaiul cu miere.

Suc de mandarine

Daca preferati sa faceti un suc din aceste fructe delicioase, trebuie sa il beti dupa ce l-ati preparat, deoarece daca este lasat deoparte cateva ore, isi pierde proprietatile sale. Pentru un pahar de suc aveti nevoie de doua, trei mandarine medii, utilizati un filtru inainte de servirea sucului pentru a preveni ca samburii fructelor sa fie in bautura. Puteti sa-l combinati si cu alte sucuri pentru mai multe beneficii.

Ulei de mandarine

In plus, puteti utiliza uleiul de mandarine pentru combaterea vergeturilor si pentru refacerea pielii deteriorate. Puteti manca mandarine in deserturi, sucuri si ceaiuri, dar amintiti-va ca rezultatele bune apar daca acestea sunt insotite de o dieta echilibrata si de exercitii fizice regulate.

 

Comenteaza