-1 grad Celsius, temperatura resimţită la început de octombrie în Cluj-Napoca

-1 grad Celsius, temperatura resimţită la început de octombrie în Cluj-Napoca

A fost o dimineață extrem de friguroasă la început de octombrie miercuri la Cluj-Napoca. La ora 6 am, temperatura resimţită a fost sub zero grade Celsius. 

Vremea s-a răcit simţitor în ţară în ultimele nopţi. La Cluj-Napoca, în dimineaţa de miercuri, 2 octombrie, pe fondul celor 2, 3 grade din termometru, dar şi a vântului în combinaţie cu umiditatea, temperatura resimţită a scăzut sub zero grade. 

Noaptea și dimineața de miercuri au fost extrem de reci la Cluj-Napoca cu temperaturi scăzute de doar 2, 3 grade C. însă temperatura resimţită, potrivit vremea.net a fost şi mai mică. 

Cele 2, 3 grade, de dimineaţă au fost resimţite ca 0 şi chiar -1 un grad celsius la nivelul corpului. Deşi maxima a urcat până la 15 grade C, temperaturile au ajuns la jumătate, comparativ cu ziua de sâmbătă când a fost extrem de cald, ca într-o zi de vară și toată lumea era la terase şi în sandale.

Meteorologii transmit că frigul nu va ține mult. În zilele următoare vremea se încălzește, dar revin și ploile începând de vineri. Pentru joi, 3 octombrie, se anunță maxime de 20 de grade, cu un cer predominant noros. Weekendul este unul mohorât în zona Clujului, cu ploi, dar o vreme în încălzire.

Comenteaza