10.000 de abonamente pentru ediția din 2024 UNTOLD

10.000 de abonamente pentru ediția din 2024 UNTOLD
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

 Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în Europa și locul 6 la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, anunță că pe data de 12 septembrie, la ora 12:00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediția din 2024.

Fanii entuziaști ai festivalului UNTOLD sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Fiecare ediție a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. UNTOLD și-a câștigat recunoaștere internațională pentru show-urile uluitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artiști și DJ de top din industria muzicală internațională.

În acest an, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Etichete
Comenteaza