5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) = 1 BILET DE BUS! Unde poți face schimbul la Cluj-Napoca

5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă)  = 1 BILET DE BUS! Unde poți face schimbul la Cluj-Napoca

Săptămâna Europeană a Mobilității va fi marcată în Cluj-Napoca și prin campania națională „România Schimbă PET-ul cu biletul”: 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) în schimbul unui bilet pentru transportul public

Cei dornici să participe trebuie să aibă la ei 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) și să le introducă în aparatele automate de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland România. În urma acestui proces, pentru cei ce au colectat deșeurile separat, automatele vor elibera un cupon în baza căruia vor primi un bilet de autobuz pentru două călătorii de la voluntarii prezenți la fiecare punct de colectare.

În municipiul Cluj-Napoca, campania se desfășoară vineri, 16 septembrie, în intervalul 09:00-17:00, în parcările celor 4 magazine Kaufland din localitate situate pe: Str. Câmpului nr. 9-19, Str. Aurel Vlaicu nr.182, Alexandru Vaida Voevod nr. 59, Str. Fabricii nr. 12.

Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor care vor fi transformate în noi resurse. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza