Update Adolescentă dată DISPĂRUTĂ la Cluj-Napoca. Ați văzut-o?

Adolescentă dată DISPĂRUTĂ la Cluj-Napoca. Ați văzut-o?

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 16 ani, din Cluj-Napoca, care a plecat miercuri de acasă și nu s-a mai întors.

UPDATE IPJ Cluj: Minora NEGREAN MARISA ALEXANDRA, de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 8 septembrie, a fost depistată de polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca pe raza municipiului, în afara oricărui pericol. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, ulterior depistării find predată reprezentanților legali.

__________________________________

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 8 septembrie 2021, NEGREAN MARISA ALEXANDRA, de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE:   Înălţime 1.50 m, părul brunet și lung. La momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoarea neagră, bluză albă, pe gât și geacă de trening de culoare neagră .

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza