Update Adolescentă dată DISPĂRUTĂ la Cluj-Napoca. Ați văzut-o?

Adolescentă dată DISPĂRUTĂ la Cluj-Napoca. Ați văzut-o?

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 16 ani, din Cluj-Napoca, care a plecat miercuri de acasă și nu s-a mai întors.

UPDATE IPJ Cluj: Minora NEGREAN MARISA ALEXANDRA, de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 8 septembrie, a fost depistată de polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca pe raza municipiului, în afara oricărui pericol. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, ulterior depistării find predată reprezentanților legali.

__________________________________

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 8 septembrie 2021, NEGREAN MARISA ALEXANDRA, de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE:   Înălţime 1.50 m, părul brunet și lung. La momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoarea neagră, bluză albă, pe gât și geacă de trening de culoare neagră .

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comenteaza