Adolescentă de 14 ani, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Adolescentă de 14 ani, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Polițiștii clujeni apelează la ajutorul cetățenilor pentru a găsi o minoră de 14 ani, din comuna Bobâlna, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. 

"La data de 23 august 2022, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna a plecat de la domiciliu în cursul zilei, în jurul orei 10.10 și nu s-au întors până în prezent", transmit polițiștii clujeni.

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,65 m, 45 kg, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta batic alb cu motive florale negre, o fustă scurtă albă cu dungi negre, colanți albi cu motive florale, saboți albi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza