Adolescentă de 15 ani din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Adolescentă de 15 ani din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Polițiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei minore în vârstă de 15 ani, din comuna Recea-Cristur, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, miercuri, 8 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, LĂCĂTUȘ CRISTINA, de 15 de ani, din comuna Recea Cristur, sat Căprioara, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.60 m, greutate aproximativ 40 kg, constituție fizică atletică, fața ovală, ochii căprui, nasul drept, buzele subțiri, bărbia rotundă, tenul măsliniu, părul brunet, creț, până la nivelul umerilor.

La momentul plecării sale, aceasta purta fustă până la nivelul genunchilor, de culoare gri, colanți de culoare închisă, bluză albă și pantofi tip sport de culoare albă. De asemenea, aceasta purta cercei sub formă de spirală.

Adolescentă de 15 ani din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza