Adolescentă de 15 ani din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o? / UPDATE: Fata a fost găsită

Adolescentă de 15 ani din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o? / UPDATE: Fata a fost găsită

Polițiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei minore în vârstă de 15 ani, din Dezmir, comuna Apahida, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

UPDATE: "În cursul serii de ieri, 28 februarie a.c., minora, în vârstă de 15 ani, s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție Rurală Apahida. Aceasta le-a relatat polițiștilor că pe timpul plecării voluntare nu a fost victima vreunei infracțiuni", informează IPJ Cluj.

_____________________________________

Poliția Rurală Apahida fost sesizată marți, 28 februarie, cu privire la faptul că minora Graure Iulia Alexandra , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar la data de 27 februarie, în jurul orei 10.00 din locuința situată în comuna Apahida, sat Dezmir, jud. Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit.
 
SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.60, greutate aproximativă 48 kg, ochi căprui, păr șaten.
 
La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă albă din fâș, blugi de culoare gri și adidași negri.
 
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza